vineri, 31 august 2012

In mare



Mi-am strans gandurile si visele in mana si le-am luat cu mine.
Mi-am dezvelit trupu si m-am inecat in mare...

vineri, 17 august 2012

Femeia din mine


Eu sunt femeia cu o singura pereche de vise.
Eu sunt femeia care plange noaptea si isi analizeaza tavanul inainte de culcare.

Imi place cum se aseaza pletele pe spate, imi place chiar si atunci cand il urasc ca nu stiu sa-l aranjez. Imi place sa ma uit in oglinda si sa-mi vad trupu cu tenul meu in ton cu varsta chiar si atunci cand o fac o data pe zi.

Trupul este minion, cu sani potriviti dar cu picioare reci. Am vene ascunse, caracter puternic dar plang noaptea. Iubesc intens, imi scriu dragostea dar ma ascund printre fapte. Imi plac cuvintele pictate dar nu imi place sa le rostesc. Sunt femeia care iti spune exact ce gandeste dar care are putini prieteni. Sunt femeia care ti-ar raspunde la zambetul tau si ar lacrima odata cu tine. Sunt femeia pe care mi-o imaginez in vise si sunt copilu din bratele tale.
   Ma bucur ca m-am nascut femeie!!!



vineri, 10 august 2012

14 august 2012 - 4 ani

14 august 2012, 4 ani de cand imi esti inger, de cand imi esti prieten in ganduri


Bitza - Rugaciune
   
 Asculta  mai multe  audio   diverse

"Mi'a mai ramas doar un parinte
Caci celalalt e dus si stiu ca in sinea mea ca este langa Tine sus,
Imi lipseste chiar si acum dupa mult timp...
Si stiu ca ma priveste chiar acum zambind
Si as vrea sa fiu vreo 5 minute in locul tau
Sa-i spun ca are un fiu mandru de tatal sau
Sa-i spui ca nu am cum sa-l uit,
Si as vrea sa sti ca astept cu nerabdare clipa cand ne vom intalni.
Iti multumesc ca ai reusit sa pot fi tare,
Iti multumesc pentru fiecare rasuflare,
Iti multumesc pentru oricare lucru bun, pe care am reusit sa-l fac sau sa-l spun,Incerc sa nu ma plang caci sunt aproape singur,
Ca atunci cand o sa vin langa tine n'o sa mai fiu singur"

luni, 6 august 2012

Ex-Boyfriends


Nu am crezut niciodata ca o sa scriu despre asta…despre Ex-Boyfriends. Nu imi place sa traiesc in trecut dar acel trecut exista precum o fantoma ce iti mai face uneori cu mana. Nicioadata sa nu lasati discutii neterminate pentru ca o  sa te bantuie atunci cand nu te astepti. Am incheiat orice relatie cu demnitate, am spus tot timpul tot ce era de spus. Partea ciudata este ca sunt un munte de gheata in viziunea lor pe cand inima mea se sfasia de iubire, dupa mult timp se inventeaza raspunsuri, sentimente in mintea lor … nu le bagati de seama. Sa le dam amintirilor pace si sa nu mai scormonim ce trebuia sa mai faci, sa mai lupti, sa spui ce nu a mai fost spus … ci transformatile in povesti frumoase, luati tot ce se putea invata din relatii si fiti deschisi si sinceri cand intalniti un Ex, chiar daca iti bate inima din ce in ce mai tare sau daca te gandesti oare chiar ai fost cu persoana aceea.

Sa facem cu mana fantomei trecutului si sa imbratisam iubirile actuale, ele sunt rodu cel mai frumos din invataturile relatiilor care au fost.

Am sa dau niste link-ri cu niste postari vechi de la unii din ei, de fapt cei mai importanti:  si o alta postare tot pentru aceeasi persoana A2 si stimatul  V care avem multe povesti nescrise