joi, 23 aprilie 2009

Un om gol





Arssura - Goluri in stomac

Sunt lucruri pe cale nu mai poti sa le pui la locul lor , de fapt nici nu stii daca e vorba de lucrurile tale. In fine..
Sufletul e dus la naiba, mai pe romaneste, e gol inauntru, poate ca l-am daruit altei persoane sau nimanui. E ciudat cum vrei sa te desparti de lucrurile ce ti-au apartinut candva...si nu e vina nimanui. Sunt momentele astea tampite in care vrei sa te ascunzi printre fum si alcool. Nu am putut spune niciodata ca sunt o nenorocita, am avut suflet ,fie ca mi l-a alungat cineva fie ca yo l-am inlaturat. M-am saturat de atata drama, cedez azi ,maine si ajunge.
Am sa imi caut sufletul undeva si cine stie ce gasesc in locul lui. Totul e deprimant, se strang multe, iti vine sa vomiti pe unele persoane din jurul tau, persoanele dragi te parasesc, inlaturi persoana care tine la tine pentru ca nu se mai poate, devi singur desi nu iti doresti si nu e vb de EMOOO ci doar de viata. Viata... da-o in gatu masi si pe asta! Dar am pofta de ea ... trebuie sa iti petreci timpul cu lucrurile care te fac sa zambesti asta e fericirea:)

Trebuie sa luam decizii si nu poti..esti doar un om gol....trec si de starea asta:P
astept:P

3 comentarii:

Ana Maria T. spunea...

uhh cat imi place:X Sunt momentele astea tampite in care vrei sa te ascunzi printre fum si alcool. deci foarte adevarat :X :)>-

xoxo spunea...

prefer sa nu comentez nimik :|

Adyx spunea...

toti avem momente dinastea mai ... oricum tin sa iti amintesc ceva ... eu intotdeauna voi fi acolo langa voi ... tu, sis, si mada ... always