marți, 24 iulie 2012

Silentios

10 Nimeni Altu' - Transmisii In Distors
   
 Asculta  mai multe  audio   hip-hop
     

   Azi mi-am vazut sufletul cum plangea pe rupte in coltul camerei, cum se ineaca in fumul aprins din a 7 tigara aprinsa si ii cadeau lacrimile in paharul de vin.
   M-am asezat langa el si l-am intrebat ce il doare, si nimic… nici nu ma priveste desi observ ca ar vrea sa imi spuna cateva cuvinte. Nu stiu nici macar daca vrea sa ma certe.
 Ii las o scrumiera, fumu asta ma inebuneste, simt o placere pe care nu o pot descrie si nu inteleg de ce nu ma simt vinovata ca eu ma bucur de fumul ei, cand ea zace acolo.
    Mi-am facut curaj si i-am intins bratele dar m-a respins, cuvintele imi plang pe canapea asa ca nu pot sa-i rostesc nimic. 
 O sa traiesc cu speranta ca ne vom impaca...

8 comentarii:

C.L.M. spunea...

speranta moare ultima... dar...

Joanne spunea...

Trebuie...

ღAzucenaღ spunea...

Asa e,speranta moare ultima,dar uneori trebuie sa stii cand e momentul sa treci mai departe.

Anonim spunea...

Eh, Sufletul asta tare-i zurliu. Arunca-i lucruri care ii fac placere pe langa el si lasa-l sa-si aleaga ceva. Si-apoi o sa zambeasca a impacare.

Florapewordpress spunea...

uneori trb sa stii cand sa te opresti si cand sa continui si aici este vb despre speranta..daca tu crezi ca o sa mai fie ceva pai atunci moare ultima speranta..dar daca tu nu speri atunci a murit de mult si e timpu sa treci la alt nivel...

Hoinara spunea...

Chiar imi place Nimeni altu':)

Denisa spunea...

Mai ramai si fara cuvinte. Pentru ca uneori tu simti nevoia sa spui ceva dar realizezi ca nu ai ce, nici cuvinte ce trebuie sa le rostesti.Opreste-te din ceva cand simti nevoia. Sufletul tau mai are nevoie si de "o pauza mai lunga de tigara".

Fata cu Cafea spunea...

Cate de multe ai spus doar intrun mic textulet! :* sa scrii mai des, pt ca scrii ft frumos.
hugs