joi, 21 februarie 2013

21 februarie 2013


"Nu sunt o femeie sexy , nu sunt frumoasă , nu sunt o pisicuţă sexuala, nu obişnuiesc să flirtez , şi ,totuşi , am fost etichetată ca şi un sex simbol , deşi sunt femei care merită mai mult acest titlu. Aceasta pentru că nu dezvălui prea mult despre mine , iar oamenii sunt curioşi."

Uneori imi măsor orgoliul prin vene şi mai scap din el prin buze pentru că prin sărut imi dau seama că e iubire. Cred că aşa am ajuns să ne calculam faptele, dorul şi iubirea.
Vreau să cred că iubirea şi planurile mele apropiate vor ajunge la fel de departe ca şi în visele mele sau barem să dea un contur fericit acestora. A fi "sexy" văd o femeie puternică care nu se egalează cu formele sale bine definite ci cu gândurile sale ascunse, o femeie ce se împiedică pe strada şi se ridică imediat zâmbitoare.

Nu sunt poet deaceea nu am cuvinte întortocheate în buzunar şi scriu rar.

7 comentarii:

Fata cu Cafea spunea...

Genial! :)

Nuante de gri spunea...

Esti tu si cred ca este de ajuns.

C.L.M. spunea...

sex simbol :>

Unknown spunea...

Dacă te simți bine în pielea ta atunci e cel mai bine! :)

Lavinia Dance spunea...

Ai scris frumos! Si cred ca ai dreptate, a fi sexi nu inseamna doar a-ti arata o parte din trup, sau a te imbraca provocator, e mai mult decat atat.

Confesiuni spunea...

Vai, cat mi-a placut aceasta postare! :) Clar, o femeie puternica si sigura pe ea, va fi intotdeauna SEXY, si fara cele mai apetisante forme. Bravo :)

Anonim spunea...

Imi place cum ai ales sa descrii lucrurile astea. Atat de diferit fata de cum eram obisnuiti...dar totusi , atat de corect si de adevarat
Frumos