vineri, 28 martie 2014

Amestec de primăvară şi blogăritFacem din primăvara asta o a 6-a primăvară de când am aşternut gând cu gând pe acest blog, ne facem mari...

Încă mai rotesc soarele pe buze deşi uneori mă îmbrac în ploaie
Şi sunt atâtea motive pe hârtie şi în culori
Şi o cortină de speranţe.

...aş naşte din tine primăvară, îmi zic de fiecare dată

5 comentarii:

Teodora Elena spunea...

”Încă mai rotesc soarele pe buze deşi uneori mă îmbrac în ploaie
Şi sunt atâtea motive pe hârtie şi în culori
Şi o cortină de speranţe.”

Uf că mi s-a făcut pielea de găină. Ce frumos! :)

Pauza De Tigara spunea...

Multumesc:)

C.L.M. spunea...

Sper ca la tine e primavara, caci la mine e cam toamna :(

Vienela spunea...

Of, ti-a spus cineva pana acum ca nu se vad literele din cauza imaginii de fundal? Nu reusesc sa citesc nici jumatate din ceea ce este scris... :) De fapt, nu imaginea de fundal cred ca e buba, ci transparenta care face sa se vada imaginea de fundal in locul scrisului din articol.

Lilian Nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.