miercuri, 7 mai 2008

Pauza De Tigara



Inca unu trece neputand sa se abitina "ce mica e fata asta" , nu e ea un munte dar nu i **** pe altii dar ma rog ... asa ca se abtine sa nu ii arate cum arata si degetul ei mijlociu, oare la fel de mik e?:)) Se abtine ... ce o fi cu ea?
... isi veda de drum ...
Aude de departe un "nu te iubesc" dar e asa departe incat nu mai are niciun sens. "Nici eu" spune EA
...si merge mai departe...
"Ei" sunt fericiti ca o vad ca sa-i mai inventeze inca o viata (cata ura si invidie pot sa aibe unii)... Dar apar fetele vesele ce ii zambesc, sunt cei ce ii zambesc fals (inca ma intreb ce le-a facut ea lor) si cei ce mai ii zambesc la fel in fiecare zi, la fel de sincer si cald.
...continua drumu...
...continua...
aceleasi fete mereu....
reprosuri aiurea, comentarii rautaceose, tradari neasteptate, dezamagiri...La sfarsit cineva ii intinde mana si o ia printre stele...nici macar nu exista acel cineva dar nu conteaza ea va iubi intodeauna stelele.

Inchide fereastra, observa ca s-a facut frig desi se inoptase de mult. Nici nu observase cate chistoace se adunase in scrumiera, s-a apucat iar sa fumeze mult oricum deobicei nu o vede nimeni asa ca nimeni nu o sa-i reproseze ceva.Destul pentru azi, se baga in pat si adormi pe muzica ei preferata. Maine seara va vedea pe ferestra acelasi drum ca ieri, ca azi ...

Un comentariu:

Raluca spunea...

pacat ca oamenii sunt prea prosti ca sa`si dea seama ca ranesc aruncand niste vorbe fara rost...si nu inteleg de ce nu`si continua drumul...de ce le stam in gat? :)) si eu sunt mica si stiu ce simti uneori...la inceput plangeam...acum am inceput sa`i tratez cu indiferenta desi imi vine uneori as vrea sa`i vad suferind ca sa pot sa rad si eu :D sti...esentele tari stau in sticlute mici ;) :*