vineri, 27 martie 2009

Cuiele s-au ruginit, le trebuie un zambet



Nasta- ZAmbetul
Asculta mai multe audio Muzica »


Ploua..ploua...fiecare cui batut incepe sa se scoata din lemnul lucrat de mine , ploua inauntru! Sunt asa de slaba uneori incat nu am sa ajung sa fac totul bine..altfel nu ar fi plouat acum inauntru. Incet incet incepe sa acopere inauntrul cu stropi, cu ploaie, cu furtuna...poate ma va face sa plutesc si nu ma mai durea, imi voi forma o barca . Dar si barca va fi din lemn si va trebui sa o construiesc cu ajutorul cuielor. Nu e o salvare! Cum te simti cand esti intr-o clatire in care e inundata de apa, de multa apa, nu ai iesire ci ai doar barca ..o barca proasta care e construita cu cuie care se scot de indata ce au sa fie batute in lemn? Totul o sa putrezeasca aceasta e consencita a prea multor ploi.. a prea multor lacrimi, a prea multe de mine. “Cedeaza pentru ultima oara te rog! “ Nimic. Nu vrea sa cedeze.
“Du-ma la o alta incapere, dezbraca-ma de mine” “Aduti ingerii inapoi, Doamne !avem nevoie de ei !“
"Te-ai imbolnavit iar , e o raceala din cauza ploii stii ca din spatiu acela din are cuiele s-au desprins o sa bata soarele pe acolo, acum asteapta sa se duca ploaia aceasta, fi puternica asa cum ai fost pana acm...e o raceala" de data asta nu sunt eu, atat de bland imi sopteste aceste cuvinte din nicaieri necunoscutul.
E o raceala, da de la atata ploaie normal..e o raceala, putrezeste iar asa cum faci mereu ploaie, nu imi distruge de tot barca doar atat nu imi distruge de tot barca!

Un comentariu:

xoxo spunea...

la naiba si cu cuielea astea..:P