sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Suntem noi eroi?

Am aşteptat vremea aceasta, dar fără să îmi scot nasul afară. E o agitaţie continuă pe la televizor şi sigur nu ţi-ai dori să ieşi din casă. 
Am asistat săptămâna asta la tragedia aviatică, în care Aurelia Ion 
 şi Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa, e trist şi ruşinos din partea autorităţii Române că se întâmplă. Sunt foarte tristă cum tineretul din ziua de azi se stinge mult prea devreme, nu prea mai inţeleg de ce mai avem viaţă dacă nu mai avem timp să o umplem cu împliniri. Deşi nu e prea sănătos ce gândesc acum, întrebarea mea ar fi: dacă aş muri mâine ce m-ar face eroină? Oare iubirea pe care am acumulat-o de la oamenii din jurul meu, oare cafeaua şi ţigarea din fiecare dimineaţă? oare visele pe care de multe ori le-am risipit? oare puterea cu care m-am ridicat de fiecare dată când luam o trântă sau oare pasiunea pe care niciodată nu am aflat-o că o am? sau oare muzica pe care o am în mine?

Ce te face pe tine erou? Suntem noi eroi? ce trebuie să facem ca să fim demni de a fi eroi? Suntem cu toţii luptători în această viaţă, cu asta sunt sigură dar vorbind de eroi, tind să cred că nu există la fel de mulţi.

4 comentarii:

Izabella Stefania spunea...

Pe mine ma face eroina muzica multa pe care o stiu! <3 :))

C.L.M. spunea...

Eu cred ca suntem eroi doar pentru persoanele care ne iubesc, stii ce zic? :D

Pauza De Tigara spunea...

Nu stiu daca e asa, dar en semn de intrebare.

MiiutaChan spunea...

Cred că erou poţi fi după ce mori, după cum se vede la noi... Eu cred că făcând doar ceea ce consideri că e bine, acceptând oamenii asa cum sunt, iubind şi fiind împliniţi e suficient..