sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Suntem noi eroi?

Am aşteptat vremea aceasta, dar fără să îmi scot nasul afară. E o agitaţie continuă pe la televizor şi sigur nu ţi-ai dori să ieşi din casă. 
Am asistat săptămâna asta la tragedia aviatică, în care Aurelia Ion 
 şi Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa, e trist şi ruşinos din partea autorităţii Române că se întâmplă. Sunt foarte tristă cum tineretul din ziua de azi se stinge mult prea devreme, nu prea mai inţeleg de ce mai avem viaţă dacă nu mai avem timp să o umplem cu împliniri. Deşi nu e prea sănătos ce gândesc acum, întrebarea mea ar fi: dacă aş muri mâine ce m-ar face eroină? Oare iubirea pe care am acumulat-o de la oamenii din jurul meu, oare cafeaua şi ţigarea din fiecare dimineaţă? oare visele pe care de multe ori le-am risipit? oare puterea cu care m-am ridicat de fiecare dată când luam o trântă sau oare pasiunea pe care niciodată nu am aflat-o că o am? sau oare muzica pe care o am în mine?

Ce te face pe tine erou? Suntem noi eroi? ce trebuie să facem ca să fim demni de a fi eroi? Suntem cu toţii luptători în această viaţă, cu asta sunt sigură dar vorbind de eroi, tind să cred că nu există la fel de mulţi.

5 comentarii:

Fata cu Cafea spunea...

Pe mine ma face eroina muzica multa pe care o stiu! <3 :))

C.L.M. spunea...

Eu cred ca suntem eroi doar pentru persoanele care ne iubesc, stii ce zic? :D

Pauza De Tigara spunea...

Nu stiu daca e asa, dar en semn de intrebare.

MiiutaChan spunea...

Cred că erou poţi fi după ce mori, după cum se vede la noi... Eu cred că făcând doar ceea ce consideri că e bine, acceptând oamenii asa cum sunt, iubind şi fiind împliniţi e suficient..

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.