joi, 3 aprilie 2008

Fetitza In Ploaie..


Toate grijile si problemele le-a strans si le-a bagat intr-o cutie, inca nu a sigilato pentru ca stia ca mai urma sa mai vina cate si mai cate...(desi avea pastrate ogramada de cutii). Nu-i mai pasa de nimik, chiar daca exista momente de cadere in sinea ei stia ca e e o luptatoare. In jurul ei se petrec multe dar de ce sa se gandeasca la asta?...ii ignora de fiecare data cand poate, nu-i mai lasa pe altii sa-i formeze lacrima e si ea pan' la urma un suflet, cat sa mai reziste?
Asa ca isi pune cutia sub pat (e un pas si asta), uita de toate, isi arunca sandalutele si fuge prin ploaie cu piciorusele desculte. Cutia e ascunsa,inca se poate bucura de picaturile de ploaie, demult nu sa mai simtit asa de implinita,ca face lucrul acesta se simte asa de speciala pentru ea nu e un NIMENI, nici macar nu se gandeste la ce se intampla in jurul ei.Pff oare cati barfesc acum despre comportamentul ei...dar cui ii pasa?
Nici ea nu prea intelege momentul acesta dar ii place asa de mult.... Fugind in ploaie isi aduce aminte doar de clipele minunate care le-a petrecut in acest timp...DA IUBESTE VIATA!!!!IN CIUDA LA TOATE O IUBESTE!!!

Niciun comentariu: